Szolgáltatásaink

Mi itt az Ada-Bau Kft.-nél pontosan tudjuk,

hogy egy szolgáltatással szembeni megelégedettség nem csak a felhasznált anyagok minőségétől függ. Nagymértékben befolyásolja a járulékos tevékenységek színvonala is. Éppen ezért törekszünk magas minőségű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek.

Árajánlat adás és Felmérés

Térítésmentesen kérhet előzetes árajánlatot telefonon, az árajánlatkérés menüpontban, az e-mail címen vagy személyesen bemutatótermünkben. Ehhez szükségünk van a nyílászáró főbb paraméterire. Méret= szélesség*magasság ablak típusa= fix, nyíló, bukó-nyíló stb. Osztott ablakok esetén az osztás aránya, épület típusa= panel, tégla stb. Párkányok felszerelése, árnyékolástechnikai kiegészítők alkalmazása.
Az általunk készített árajánlat (külön megállapodás hiányában) tartalmazza a felmérést, szaktanácsadást (ingyenes), árajánlat készítést (ingyenes), szállítást, bontást, beépítést, törmelékelszállítást.

Amire számíthat

Amennyiben a paraméterekben bizonytalan, akkor helyszíni felméréssel, tanácsadással állunk rendelkezésére. Természetesen ez is térítésmentes.

Szállítás és beépítés

Nyílászárók megrendelése esetén nem kell beépítőcsapatot keresnie, külön egyeztetni. Az általunk gyártott nyílászárókat a beépítés helyszínére szállítjuk.
Saját kollégáink végzik a beépítést és szükség esetén a régi nyílászárók kibontását is.

Törmelék és hulladékelszállítás

Ez a feladat is minket terhel. Önnek nem kell foglalkoznia a keletkezett hulladék elszállításával, ami plusz kiadást jelentene.

Helyreállítás

Panellakások esetén az ár tartalmazza a takarólécezést (amennyiben árajánlat készítés előtt tájékoztatott minket a beépítés helyszínéről).