Adabau Kft. - Garázskapuk

Garázskapuk


Az Ada-Bau Kft igyekszik teljeskörű megoldást biztosítani Önnek a homlokzati nyílászárók terén, ezért  a műanyag és alumínium nyílászárók gyártása mellett, immár garázskapuk is szélesítik a termékpalettát. Üzletpolitikánkhoz híven, ezen a téren is egy rendkívül megbízható, jó ár-érték arányú, hazai gyártású terméket ajánlunk Önöknek.


A hazai gyártású ECOTOR garázskapuk 2001-ben jelentek meg, de mára a környező országokban is
elterjedtek. A széles szín és felületi választéknak köszönhetően, rendkívül hamar a vevők kedvencévé tette.
Az ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben történő gyártása nem csak az újonnan építkezőknek, hanem a felújítóknak nagy segítséget jelent. Az eltelt évek alatt több mint 15 000 családi házban kerültek ECOTOR kapuk.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára már nincs olyan garázskapu igény, amire az ECOTOR garázskap ne jelentenének megoldást!


Minden ECOTOR garázskapu el van látva ujjbecsípődés elleni védelemmel. A sínvezetés oldalról zárt kivitelben készül, ezen belül került elhelyezésre az acél sodrony, és a görgők megvezetése is. Ez a technológia kizárja a sérülés veszélyét. Minden ECOTOR garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.
Az ECOTOR garázskapuk rendelkeznek a legnagyobb forma és színválasztékkal. Kazettás, keskenybordás, széles bordás, mikro bordás mintázatok, faerezett, leather, polygrain és sima felület, 200 szín és több mint 30 fadekor kivitel közül választhat. Így biztos lehet benne, hogy az ECOTOR garázskapu harmonikusan illeszkedik az épülethez, szebbé és értékesebbé téve otthonát.


Az ECOTOR garázskapuk ISO 9001 és TÜV minősítéssel, valamint CE jelzéssel rendelkeznek. Megfelelnek minden ide vonatkozó, az Európai Unióban érvényben lévő előírásnak.