Alumínium nyílászáró gyártás és forgalmazás Veszprémben | www.adabau.hu

Alumínium nyílászáró2016. januárjától cégünk a műanyag nyílászárók gyártása mellett, alumínium nyílászárók gyártásával is foglalkozik.
Új korszerű csarnokunkban külön szakosodott team végzi ezt a nagy odafigyelést igénylő feladatot.
A műanyag nyílászáró gyártásában szerzett több, mint 15 éves tapasztalatunk segít minket, hogy az alumínium ajtók és ablakok is a megszokott, magas minőségben készüljenek.
Az Ada-Bau Kft a kiváló minőségű, és mindemellett kiváló ár-érték arányú Aliplast profilcsalád elemeiből gyártja alu nyílászáróit.


Kimagasló statikai paramétereinek köszönhetően régóta alkalmazzák az alumínium nyílászárókat közintézményekben pl.: iskolákban, óvodákban, nagy forgalmú helyeken pl.: bankokban, bevásárlókozpontokban.
Napjainkra a kedvező műszaki paraméterek kedvezőbb hőszigetelési tulajdonságokkal is párosultak, ennek kö
szönhetően a hőhídmentes alumínium ajtók és ablakok még szélesebb körben terjedtek el. Alkalmasak többek között családi házak, passzív házak homlokzati nyílászáróinak, valamint egyre nagyobb teret hódítanak a minimal design kedvelői körében is. Színvilágának és formai sokszínűségének jóvoltából esztétikai szempontok miatt is egyre többen választják az alumíniumot, a fémes hatású felületek, markáns profilok fontos szegmensei lehetnek a belsőépítészeti elemeknek is.

A
műanyag nyílászáróknál kedvezőbb statikai tulajdonságokkal rendelkező alumínium profilok lehetővé teszik, sokkal nagyobb üvegfelületek létrehozását is, fix, illetve akár működő kivitelben is.
Ezek a modern műszaki megoldások teszik lehetővé, az egyre népszerűbb emelő-toló ajtók alkalmazását, valamint a hatalmas egybefüggő üvegfelületek biztosítják a páratlan panoráma élvezését.


A hőhidas és a hőhídmentes rendszer is rendelhető az összes ral szín mellett számos faerezetes, illetve struktúrált felülettel is.

Alumínium nyílászárók gyártására, minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.
Bővebb információkért keresse munkatársainkat, illetve bemutatótermünket.