Adabau Kft. - GOP-2.1.1-11/A-2012-0667

GOP-2.1.1-11/A-2012-0667

Technológiai fejesztés az ADA-BAU Kft-nélAz Ada-Bau Kft. a K-2012-GOP-2.1.1-11/A-2012-0667-0647882/129 azonosító számú pályázat által 17 090 480 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el, melynek keretében technológiai fejlesztéseket hajtott végre. A beruházás összes költsége 42 726 200 forint. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
 Az évek során megszerzett piaci pozíciónk megtartásához illetve további piaci részesedés megszerzéséhez a cégünknek  folyamatos fejlesztésekre van szüksége, melyhez a pályázati források igénybevétele elengedhetetlen . Ezzel az uniós támogatással lehetőségünk nyílt gépparkunk és informatikai rendszerünk további korszerűsítésére, hajmáskéri telephelyünkön.
A beruházás keretében beszerzett gépek, lehetővé teszik a gyártási kapacitás nagymértékű növelését, továbbá termékpalettánk bővítését. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően, a vevői igények fogadása, a vevőkkel történő folyamatos aktív kapcsolattartás és a differenciált igényeknek való megfelelés, a pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően magas szinten megvalósult.
 
A fejlesztések keretében több új gyártási eljárás került bevezetésre. A megvásárolt profillágyító gépek és konzolok segítségével már nem csak hagyományos ablakokat, hanem bármilyen íves profilú (kör, félkör, stb.) nyílászárót is képesek vagyunk legyártani.

A megvalósított beruházásnak köszönhetően az Ada-Bau Kft. szeretné tovább bővíteni elégedett ügyfeleinek számát és tovább erősíteni szerepét a műanyag nyílászárók piacán. A fejlesztés eredményeképpen a korábbi munkavállalói létszámunkat meg tudjuk tartani, valamint  a termelés felfutásával a létszámbővítésre is lehetőség nyílhat.

 
Vissza